APIE MUS
"Kanda žandą" istorija. Kaip gimė pirmieji padažai?
Pirmos sėklos
Prieš keletą metų mano sesuo gimtadienio proga padovanojo aštrių pipirų sėklų. Tiesiog pabėriau jas į vazoną, galvodamas, kad tiek žinių. Bet gyvenimas mėgsta nustebinti.


Pirmasis augalas
Nuo mažos sėklos prasidėjo "Kanda žandą" istorija. Pirmieji daigai stiebėsi, ir su kiekvienu nauju ūgliu didėjo rūpestis jais. Daugiau laiko, daugiau dėmesio – ir pamažu augalas subrandino pirmą, nedidelį, bet reikšmingą derlių. Ši pradžia įkvėpė tęsti toliau.


Pirmasis padažas
Kai nuskyniau pirmąjį derlių, natūraliai kilo mintis eksperimentuoti: pradėjau ne tik dėti aitriąsias paprikas į patiekalus, bet ir kurti padažus. Po daugybės eksperimentų savo reikmėms, namiškiai pradėjo girti mano padažus. Jų skoniai plito: pirmiausia per artimuosius, tada - per draugus ir jų draugus. Šie paragavimai ir komentarai padėjo atrasti pirmuosius receptus, kurie tapo "Kanda žandą" pagrindu.


Pirmasis rinkinys
Kai padažų ragautojų ratas išsiplėtė, pasiryžau nerti į nuotykį - imtis didesnių žingsnių. Pasitikėdamas savo entuziazmu ir aplinkinių palaikymu, sukūriau savo pirmąjį padažų rinkinį. Jame - keturi unikalūs skoniai, atskleidžiantys skirtingą padažų charakterį: "Česnakenzas", "Rūksta Nelabasis", "Mangus Amenus" ir "Brangioji, aš sudeginau vaikus". Pavadinimai ir etiketės kupini sarkazmo ir juodo humoro, nes kūriau padažus tiems, kas mėgsta ne tik skaniai pasijuokti, bet ir užkąsti su truputėliu ašarų :)
Jei nori paragauti, kviečiu priimti šį skonio iššūkį!


© 2024, Kanda žandą
Apie Kanda Žandą:
Informacija pirkėjams: